perjantai 31. heinäkuuta 2015

Virkistävän sateinen neljäs päivä

Hyvää huomenta!

Aloitimme aamun eläinten hoidolla ja herkkuaamiaisella. Söimme muroja ja puuroa.  Lisäksi oli leipää. jeejee sen jälkeen  me ratsastettiin. Ponit olivat Himpuli, Pilvi, Putte ja Kalle. Kalle oli reipas ja Puten jalat MASSIIVISET.

lounaan jälkeen me askarreltiin helmikoruja, lakattiin kynsiä ja pelattiin Jungle Speediä. Päivän piristykseksi oli isoja sadekuuroja :-)
Välipalan jälkeen hoidimme iltaeläimet. Saimme sen jälkeen vapaa-aikaa. Sen jälkeen leikimme ohjaajat vastaan leiriläiset piilosta. Kaikkia lapsia ei löytynyt ennen kuin vellikello soi. Päivällisen jälkeen kävimme tyhjentämässä kioskin lopuilla rahoillamme.

Sen jälkeen kävimme virkistäytymässä uima-altaassa ja saunassa. Uimisen jälkeen oli vain hetki  vapaa-aikaa, jonka jälkeen pitikin jo siirtyä iltapalalle. Meidän viimeisellä iltapalalla oli herkkuja, jonka seurauksena, salissa oli hälinää ja melua, mutta onneksi hyvät ja ammattitaitoiset leiriohjaajamme saivat tilanteen nopeasti haltuun. Leikimme Tuulentuvassa neljää miestä soffalla. Siellä palkitsimme leikkien voittajat ja siirryimme nukkumaan.

T. Noora, Nukru, Julia, Kiisseli, Lauri, Meme, Inka & Lypy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti