maanantai 5. elokuuta 2013

Kakkosleirin lapsoset ovat siirtymässä kohti unia

Huh hellettä!

Tämä päivä on sujunut todella nopeasti ja todella lämpimissä tunnelmissa. Matkaan Espoosta lähdettiin jälleen klo 9.00 ja kannistoon saavuttiin klo 11 kieppeillä. Perillä ensimmäisenä jaettiin lapset huoneisiin ja purettiin tavaroita. Sitten päästiin herkuttelemaan lounasta!

Lounaan jälkeen kierrettiin talon elukat läpi ja jaettiin jokaiselle hoitokanit. Hoitokanien kanssa vietettiin aikaa välipalaan saakka, jolloin herkuttelimme porkkanakakulla.




Välipalan jälkeen päästiin tutustumaan toisiimme erilaisten tutustumis ja nimipelienkautta. Pelailun jälkeen lähdettiin askartelemaan jokaiseen huoneeseen nimitaulutbjantehtiin leirille säännöt. Näihin toimintoihin vierähti parisen tuntia, kunnes päästiin taas syömään, tällä kertaa kesäkeittoa ja lämpimiä voileipiä.



Ruuan jälkeen leikittiin etsiviä ja pelattiin vauhdikasta maastoafrikantähteä. Sitten olikin aika mennä sanomaan pupuille hyvää yötä ja mennä itse iltapalalle. Iltapalan jälkeen oli aika siirtyä iltapesuille ja kohti omaa petiä. Nyt kello on vähän yli kymmenen ja lasten huoneista kuuluu enää hieman makuupussien kahinaa.


Hyvää yötä koteihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti