torstai 1. elokuuta 2013

Toimintatorstai

Aamumme alkoi tuttuun tapaan, ruokimme aamueläimet. Alpakoiden ja lintujen ruokinta kuului meidän ryhmälle. Söimme sitten sen jälkeen aamupalaa ja ratsastimme hevosilla ja hoidimme kanit. Kanien hoidon jälkeen meillä oli vapaata aikaa ja olimme katselemassa eläimiä.





Sen jälkeen istuimme huoneissamme sängyllä ja ohjaajat yrittivät selvittää lakanamysteeriä. Sen jälkeen meillä oli yhteistä ohjelmaa johon kuului Tauno-papan kolikoiden etsiminen. Kun löysimme yhden kolikon, saimme palkkioksi yhden tikkarin.


Alpakka Kerttu ja poro Muru pääsivät myös tänään talutukseen :)


Kynsilakkastudiossa lakattiin kynsiä. Kynsistudiossa oli paljon eri värisiä lakkoja. Joko ohjaajat lakkasivat kynsiin kuvioita tai sai valita tarran.


Sen jälkeen pidimme hiekkakentällä hassut eläinleirin olympialaiset, johon liittyi kenguruhyppely säkeissä. Sitten otimme rapukävely kisan, ratkoimme tehtävää ja heitimme mittarimatoa.


Totesimme juuri että viimeinen yö leirillä on edessä ja viikko on kulunut todella nopeasti. Leiriviikko on ollut mukava,mutta oli tylsää että emme päässeet uimaan tänään.



Kävimme saunassa ja suihkussa ja saunomisen jälkeen söimme iltapalaa. Sen jälkeen menimme saliin leikkimään neljä miestä sohvalla nimistä leikkiä. Siinä piti olla aika tarkkana mutta se oli kuitenkin tosi hauskaa.

Sitten pesimme hampaat ja menimme nukkumaan.

Terveisin: Amanda, Ada, Paula, Carita, Ruusa, Katariina ja Elina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti