maanantai 4. elokuuta 2014

Lähtölaukaus eläinleirille


Kanniston kotieläintilalle saavuttuamme jaoimme huoneet ja leikimme tutustumisleikkejä.


  



Leikimme mm. nimibingoa ja nimiketjua. Molempien leikkien jälkeen nimet muistuivat jo paremmin. Leikkien jälkeen siirryimme takkatupaan. Siellä kertasimme leirin sääntöjä ja teimme julisteet huoneidemme oviin. Julisteisiin sai kirjoittaa omat nimemme ja huoneen säännöt. 




Välipalan jälkeen meille esiteltiin tilan eläimet Ilonan toimesta. Aitauksista löytyi mm. Poneja,aaseja ja lampaita. Saimme kierroksen jälkeen omat hoitokanit.


 
 


Kanien hoidon yhteydessä sai koittaa vuohen lypsämistä. Oikean tuntuman saaminen oli monelle haastavaa. Moni pelkäsi satuttavansa vuohta, koska otteen piti olla napakka.




Päivällisen jälkeen jatkoimme tutustumista leikkien avulla. Nopeus oli myös valttia kun piti muistaa lakanan takaa paljastuvan leiriläisen nimi. :) 





Ohjaaja olikin ovelampi ja kävi nappaamassa kuvan pahaa aavistamattomasta leiriläisestä. Muutamien leikkien jälkeen käytiin sanomassa pupuille hyvät yöt sekä käytiin pesulla ja iltapalalla. Sitten pää tyynyyn ja laskemaan lampaita, sillä aamulla kukko aloittaa laulamaan aamuvarhain. 

Vielä lopuksi päivän paras poseeraus. :D



- Aradia, Elina, Hanna, Medea, Oona ja Linda :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti