perjantai 8. elokuuta 2014

Perjantai, jäätävät jäähyväiset :(

Perjantai päivä alkoi tavallista viileämmissä tunnelmissa. Tottunein elein siirryimme ulos hoitamaan eläimiä vielä viimeistä kertaa leirillä. Hepat saivat vetensä, linnut ruuat ja pikku vasikka maitonsa. Vatsat jo kurnivat tyhjyyttään, kun pääsimme nauttimaan aamupalaa :) 

Maittavan ja täyttävän aamiaisen jälkeen oli aika rueta pakkaamaan tavaroita kasaan ja siivoamaan huoneita. Siivoamista hidasti ne kymmenet tärkeät asiat, jotka piti saada kamuille kerrottua.





Siivoilujen jälkeen oli aika lähteä leipomaan pullaa kotiin viemisiksi ja hyvästelemään ja kuvailemaan tilan päätähdet, eli eläimet. Onneksi elukat tykkäävät saamastaan huomiosta ja kuvat onnistuivat:)







Kuvailujen jälkeen viimeisteltiin siivoukset ja jäätiin odottamaan iiiiiiiihanaaaaa lounasta pelaten neljää miestä sohvalla.



Lounaan jälkeen jaettiin leivotut pullat ja jäätiin odottamaan bussia. Bussin saavuttua pakattiin kamat ja lapset bussiin ja jätettiin Kanniston tila taakse hymyissä suin:)




Espoon liikunta- ja nuorisopalveluiden vuoden vika eläinleiri on saatu päätökseen. Kiitos leireille osallistuneet ja suuri kiitos Kanniston tilalle ❤️




2 kommenttia:

  1. Ihana leiri oli taas tänäkin vuona, toivottavasti nähdään ensi vuonnakin... ;)
    Hanna

    VastaaPoista
  2. Ihana Hanna! Kiva kun olit mukana :) Eihän sitä koskaan tiedä mitä ensi kesänä tapahtuu ;) -Niina

    VastaaPoista