torstai 7. elokuuta 2014

Torstai; hellettä ja ukkosta




Aamu oli hieman kostea öisen sateen jäljiltä. Ilma kuitenkikn lämpeni hyvin nopeasti ja parin tunnin päästä aurinko jo paistoi. Meillä oli vuorossa eläinten vesien vaihto. Veimme lehmille myös rehut ja juotimme vasikan. 

    

   



Kun eläimet oli juotettu ja ruokittu oli aamupalan aika. Sen jälkeen oli vuorossa pupujen hoitoa ja ratsastusta. Myös ohjaaja Juuli pääsi ratsastamaan. 

  


  




Sen jälkeen olimme ulkona ja pääsimme käymään eläinten aitauksissa. Kävimme lampaitten, vuohien, ja lintujen aitauksissa. Myös muutamat pääsivät käymään kissojen luona katsomassa kissanpentua. Näimme myös rotan, joka piileskeli alpakan aitauksessa. 






  Ratsastuksen jälkeen hepat hoidettiin pois ja vietiin tarhaan/laitumelle. Pilvi-poni ei millään olisi halunnut mennä tarhaan vaan olisi tahtonut jäädä syömään ruohoa. Sen jälkeen menimme syömään.


Ruokailusta tultuamme huomasimme Karvisen makoilevan saappaidemme keskellä tyytyväisenä.
   
      Myöhemmin oli vuorossa yhteistä ohjelmaa. Menimme jumppasaliin (koska satoi) leikkimään erilaisia  ryhmäleikkejä. Leikkeinä oli mm. pölkyllä päähän, läpsyä ja moka nimi läpsyä sekä neljää miestä sohvalla. Sateen lakattua lähdimme kentälle leiriolympialaisiin. Lajeista ensimmäisenä oli pussihyppelyä ja sen jälkeen oli tulitikun heittoa. Sen jälkeen oli pallon tarkkuus heittoa, jonka jälkeen oli vuorossa arvoituksiin vastailua. Viimeisenä lajina oli eläinviesti, jossa jokaisen piti esittää tiettyä eläintä ja pluspisteitä sai ääntelystä. 










Ennen iltapalaa kävimme läpi olympialaisten tulokset. Voittajaksi paljastui Jukan ryhmä. Toiseksi tuli Juulin ryhmä ja viimeinen oli Juhan ryhmä. Sen jälkeen oli aika mennä iltapalalle ja nukkumaan.




Maria, Ella, Aradia, Hanna, Jenna, Tiina, Meri P., Roosa-Maria ja Meri K.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti